Ansatte

Ken Meland
ken@sykkelfabrikk.no
Ken er han som blir omtalt som BMX- og utforstjerne når Terrengsykkel skriver om han. Han har syklet BMX i mange år, vunnet europamesterkskap og syklet på landslaget. Idag sykler han mest på stisykkel der det går bratt nedover men kan også ta seg en tur på landeveien. Ken ELSKER sykkel og det er også grunnen til at han alltid har vært i denne bransjen. Beste eksempel på hans kjærlighet til sykkel er første tur tilbake på sykkel etter totalknust kne fra et uheldig BMX hopp, – gjennomkjøring av løypene i Drammen Enduro. Ken er daglig leder hos oss selv om han er den laveste av oss.

Bjarte Lye
bjarte@sykkelfabrikk.no
Endurokongen! Bjarte er han som blir pissesur av 2 ting; hvis han ikke kommer seg ut i skogen på fulldemperen eller hvis han ikke får kaffe når han kommer tilbake. Kongen er kanskje han som har mest sykler i stallen, men det som er utypisk for enduro-Bjarte er at her finnes også flere racere,  temposykler, utstyr og hjul enn de fleste Pro-conti lagene har i bussen. Bjarte var svært aktiv på landevei og terrengritt før og stiller nok på et og annet terreng- og landeveisritt i år også som oppkjøring til Ultrabirken.

Marianne Gjesdal
marianne@sykkelfabrikk.no
Marianne har kodebrikken til nettbanken så hver gang vi vil teste nytt utstyr må det presenters inne på hennes kontor før det eventuelt kan bli kjøpt inn. Marianne bor nederst i en dyp dal men har alltid godt humør og er rask i oppoverbakker.

Sebastian Kartfjord
sebastian@sykkelfabrikk.no
Sebastian jobber deltid hos oss og er kanskje den som sykler mest ritt. La opp som aktiv BMX syklist i 2012 men har etter det tatt NM gull på både bane og i terrenget og har da skrapet sammen totalt 8 NM gull. BMX bakgrunnen har gitt ham gode forutsetninger for andre grener og er pr i dag veldig fan av både landevei og terreng. Så når han ikke trener BMX landslaget eller drikker kaffe på kontoret er han ute på sykkelen, konkurranselysten har ikke gitt seg!