NOR BOER 27,5″

NOR-Boer-FS-100-275

grafikkboxBOEREr du glad i terrengsykling er dette sykkelen for deg. En ren rundbane-maskin eller sykkelen som gjør søndagsturen i skogen SÅ mye kjekkere. Vår favoritt XC-sykkel i skogen, nedover, bortover men også oppover – fulldemp er bedre! VM på Hafjell ble vunnet på fulldemper og vi kan forvente enda fler fulldempere til start når Verdenscupen starter i år.

Superlight
Våre Superlight sykler kommer i matt UD finish, det vil si kun et tynt lag klarlakk rett på høykvalitets T800 karbon. Under lakken ligger ingen vannmerker, dekaler eller lakk som tilfører ekstra vekt. Tankegangen er den samme gjennom hele sykkelen, å spare gram der det er mulig og være blant de letteste i klassenRammen er svært lett, men allikevel torsjonsstiv.  Sykkelen er utstyrt med Rock Shox XX 100mm dempegaffel m/remote lock-out på styret og 100mm vandring bak.

NOR BOER SL SLX Miljo

 

Med raw karbonfinish blir sykkelen en estetisk perle samtidig som det spares noen gram. Rammen er topp moderne med postmount feste, tapered headtube, 15mm gjennomgående aksling på gaffelen og 12x142mm gjennomgående aksling i rammen.  Kombinasjonen utrolig stiv ramme og fulldemp gjør sykling i terrenget til en drøm. Rammen føles solid samtidig som den er lett og “plush” i terrenget.
Nedover sier seg selv dette går fortere og det skal ikke bli veldig teknisk før fulldemperen hjelper deg på flatt og variert underlag. Det som overrasker mange er hvor godt NOR Boer klatrer, med konstant grep mot underlaget sparer du krefter i oppoverbakkene med denne sykkelen.Samtidig har du låsemuligheter som gjør sykkelen like anvendelig på grusstrekk eller motbakker der demping bak ikke er nødvendig.

NOR Boer04

 “Det som overrasker mange er hvor godt NOR Boer klatrer, med konstant grep mot underlaget sparer du krefter i klatringene…”

Styrke og Stivhet
“Square Tubing” er gjennomgående for Superlight-rammen. Firkantede rør har høyere torsjonsstivhet enn de mer tradisjonelle runde rørene. Ved bruk av slike firkantede rør inn mot alle skjøter og stresspunkter på rammen økes den totale stivheten betraktelig. Dette er spesielt viktig inn mot selve krankhuset, der hvor den største belastningen på en ramme oppstår. På denne måten oppnås maksimal kraftoverføring.

For å oppnå tilstrekkelig styrke på kritiske stresspunkter på rammen er karbonduken lagt i såkalt UD mønster (unidirectional). Dette betyr at fibrene ligger i flere ulike retninger og i flere tykkelser alt etter hvor på rammen man trenger de ulike egenskapene. Noen steder trenger man optimal styrke, andre steder optimal fleksibilitet. Slik får man utnyttet karbonens overlegne egenskaper på best mulig måte og får en ramme som er både lett og stiv, men som allikevel er komfortabel.

Et råskinn i terrenget som er klar for alt du tar den med på – her snakker vi Ultrabirken-maskin!

NOR-Carbon-FS-100-27,5-SL-XTR-Black_White05

Kvalitetskontroll
Alle våre rammer og gafler har gjennomgått grundige tester for styrke, stivhet og slitasje, og er godkjent i henhold til den internasjonal EN-standarden. Hver enkelt ramme og gaffel går også gjennom to separate kvalitetssjekker på fabrikken før de får en endelig godkjenning. Men for oss er selv ikke dette tilstrekkelig! Våre produktutviklere utfører selv egne brukstester på ferdig monterte sykler og bruker uttallige timer i alle tenkelige forhold de ulike syklene vil kunne bli utsatt for. Vi får også uvurderlige tilbakemeldinger fra våre aktive utøvere, som presser syklene til det ytterste både på treninger og i ritt. Først da kan vi si oss 100% fornøyd med at syklene holder mål for norske ryttere under norske forhold.

Vi tilbyr svært gunstige garantiordninger på alle våre NOR karbonrammer. For førstegangskjøper gjelder livstidsgaranti mot produksjonsfeil på ramme og gaffel. I tillegg har vi “crash replacement”-ordning, som gir svært gode betingelser om uhellet skulle være ute og du selv påfører skade på ramme og gaffel. For andregangseier gjelder utvidet garanti til 5 år på ramme og gaffel fra opprinnelig kjøpsdato. Ellers gjelder 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett på alt av deler og utstyr.

 SPEC

Geometri

geomteri BILDE

BESTILL NOR BOER HER
TIL TOPPEN
TIL SYKLER