NOR MAL 27,5″

NOR-275-XT

Til både marathon, terreng eller bare for trening er dette sykkelen som klarer alt. Denne sykkelen har en meget lett, men allikevel torgarfikkboxnormal275sjonsstiv ramme og gaffel i beste T700 carbon-utførelse. Med høyglans pianolakk og alle kabler rutet internt i rammen, blir sykkelen en estetisk perle. Hjulene tar mye av støyten fra terrenget og en kan fint kjøre de fleste ritt her til lands med stiv gaffel. Sykler du mer i terrenget er selfølgelig dempegaffel noe for deg. En sykkel som gir like mye som du putter inn men samtidig komfortabel time etter time..

Topp sykkel med bunnsolide egenskaper
Rammen til NOR MAL har mange av egenskapene til storebror NOR SJØ som en solid carbonracer men med en litt vennligere geometri. Her er overrøret noe kortere og sittestillingen optimal for kraftoverføring, dette vil du merke spesielt i klatringer. Du finner de samme tynne setestagene som bidrar til komfort men også grep på bakhjulet. Sammen med oversize downtube og squared chainstays er kombinasjonen stivhet og komfort uslåelig. Vi føler vi har presset maksimalt med gode egenskaper ut av denne sykkelen.

Karbonteknologi
Ser en etter finner en mange detaljer på denne ramma, men inni ramma finnes enda flere detaljer og teknologier. Sager en ramma i to (ikke å anbefale) for å se tverrsnittet legger en merke til hvordan karbonen er lagt i flere ulike retninger og tykkelser for å øke hastigheten og effektivisere kraft du legger ned i sykkelen. Alle kontaktpunker er oversize og “unidirectional”, ale kabler og wirere er lagt internt i rammen for lenger holdbarhet og et renere utseende. En sykkel laget for at du skal sykle raskere men samtidig sitte komfortabelt når langturen drar ut.

Kvalitetskontroll
Alle våre rammer og gafler har gjennomgått grundige tester for styrke, stivhet og slitasje, og er godkjent i henhold til den internasjonal EN-standarden. Hver enkelt ramme og gaffel går også gjennom to separate kvalitetssjekker på fabrikken før de får en endelig godkjenning. Men for oss er selv ikke dette tilstrekkelig! Våre produktutviklere utfører selv egne brukstester på ferdig monterte sykler og bruker uttallige timer i alle tenkelige forhold de ulike syklene vil kunne bli utsatt for. Vi får også uvurderlige tilbakemeldinger fra våre aktive utøvere, som presser syklene til det ytterste både på treninger og i ritt. Først da kan vi si oss 100% fornøyd med at syklene holder mål for norske ryttere under norske forhold.

Vi tilbyr svært gunstige garantiordninger på alle våre NOR karbonrammer. For førstegangskjøper gjelder livstidsgaranti mot produksjonsfeil på ramme og gaffel. I tillegg har vi “crash replacement”-ordning, som gir svært gode betingelser om uhellet skulle være ute og du selv påfører skade på ramme og gaffel. For andregangseier gjelder utvidet garanti til 5 år på ramme og gaffel fra opprinnelig kjøpsdato. Ellers gjelder 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett på alt av deler og utstyr.

BESTILL NOR MAL HER
TIL TOPPEN
TIL SYKLER