NOR NEVE

NOR-Neve-Dura-Ace04

Vår NOR NEVE Ultegra Di2 landeveissykkel er bygget på vår estetisk flotte Neve-ramme. Dette er en helstøpt ramme med høy karbonkvalitet (30Ton), innvendig kabelruting av alle kabler og med det karakteristiske buede overrøret. Neve rammen og Neve gaffelen er begge i full-karbon, som betyr at både styrerør, gaffelben og drop-out også er laget i karbon. Vår bestselger på landevei!

Geometrien til rammen er ikke for agressiv og sykkelen er relativt høy i front. Denne utformingen gir solide og trygge kjøreegenskaper, som passer alle som ikke har ambisjoner om å delta i proffsirkuset. Den komfortable sittestillingen gjør også sykkelen meget godt egnet til de som er plaget med rygg- og nakkeproblemer eller er nye på landevei. Til tross for god komfort er sykkelen spekket med gode egenskaper: Styrerøret er kraftig overdimmensjonert, noe som bidrar til at rammen er svært torsjonsstiv, og gir sykkelen gode kjøreegenskaper i høy fart, både nedover og i spurter. Partiet rundt krankhuset er også kraftig dimensjonert for syklister med mye watt i tråkket.

 Dette er med andre ord sykkelen for deg som vil ha din personlige kvalitetssykkel, til de lange, gode treningsturene i  variert terreng, og som samtidig ønsker en sykkel klar til konkurranse.

 Kvalitetskontroll og Garanti

Alle våre rammer og gafler har gjennomgått grundige tester for styrke, stivhet og slitasje, og er godkjent i henhold til den internasjonal EN-standarden. Hver enkelt ramme og gaffel går også gjennom to separate kvalitetssjekker på fabrikken før de får en endelig godkjenning.

Vi tilbyr svært gunstige garantiordninger på alle våre NOR karbonrammer. For førstegangskjøper gjelder livstidsgaranti mot produksjonsfeil på ramme og gaffel. I tillegg har vi “crash replacement”-ordning, som gir svært gode betingelser om uhellet skulle være ute og du selv påfører skade på ramme og gaffel. For andregangseier gjelder utvidet garanti til 5 år på ramme og gaffel fra opprinnelig kjøpsdato. Ellers gjelder 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett på alt av deler og utstyr.

 NOR-Neve-Ultegra-spec

BESTILL NOR NEVE HER
TIL TOPPEN
TIL SYKLER