NOR Speciale

NOR-speciale-logo

NOR Speciale lanseres høsten 2016. Speciale serien håndbygges i Italia og her settes ingen begrensninger. Med Speciale kan en håndbygge sin egen carbonramme ned til minste detalj. Det samme gjelder design, her er ingenting umulig! Speciale er sykler for den kresne, den som vil ha en sykkel bygget etter sine mål og sykkelpreferanser. I Taiwan lages rammer i mold (fast form), her lages rammene med tube-to-tube teknologi som gjør at å skreddersy en ramme er fullt mulig.

speciale1

Custom bike står sentralt i historien til NOR bicycles og vi vil med Speciale ta dette lenger enn noen andre. Vil du ha en toptubelengde med nøyaktighet ned til 1/10 millimeter, egen salpinne dimmensjon, kevlar forsterkning, BB30 eller utenpåliggende kranklager, forsterkninger rundt krankhuset, vibrasjonsdempende setestag? Når vi mener mulighetene er uendelige mener vi det!

special2

Rammedesign er en ting, din egen lakk er en annen. Hos oss kan du få akkurat det designet du vil ha, enten det er stealth eller chrome får du en sykkel som kun er din og garantert vekker oppmerksomhet.

speciale3

Pris? NOR Speciale vil ligge høyere i pris enn våre sykler som produseres i østen – men likevell kan vi konkurrere med andre toppmerker som ikke tilbyr customrammer.

speciale4

Ta kontakt om du vil ha en NOR Speciale.